All Posts

Laden...


Smartphone reparatie afspraak maken.

Maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor uw defecte iPhone of Samsung telefoon. Kies een datum en tijdstip wanneer u dit het beste uitkomt, het grote voordeel van online een afspraak maken is dat u bij binnenkomst gelijk wordt geholpen. U vult de gevraagde gegevens in en bevestigd de afspraak er zal vervolgens een bevestiging-email naar u verzonden worden.

Bevestiging-email niet ontvangen?

Het kan dat de email per abuis in de spambox terecht is gekomen, is dit niet het geval neemt dan contact met ons op telefoonnummer 010 – 737 19 38 .

Zonder afspraak toch een reparatie aan de iPhone, iPad, Samsung Galaxy smartphone.

Dit is mogelijk, houdt u er wel rekening mee dat het kan voorkomen dat er klanten voor u zijn die een afspraak via de website hebben gemaakt. We proberen uiteraard u zo snel mogelijk te helpen zodat uw weer snel kan genieten van u smartphone.

Toestel opsturen voor reparatie.

Dit is mogelijk, zorgt u er wel voor dat uw het toestel zo transport vriendelijk mogelijk verpakt. SmartPhoneKliniek is niet verantwoordelijk voor opgelopen schade tijdens transport. We zorgen ervoor dat uw gerepareerde iPhone, iPad, Samsung Galaxy uiterlijk binnen 3 werkdagen weer bij uw thuis wordt aangeboden.

Garantie bepalingen en gebruikte onderdelen.

SmartPhoneKliniek gebruikt uitsluitend en alleen originele onderdelen (indien anders vermeld) dit waarborgt de kwaliteit van onze reparaties. We zien in opstijgende lijn klanten die hun kapotte toestellen langs brengen en waar namaak onderdelen zijn gebruikt, met als resultaat, veel schade.

WhatsApp Stel uw vraag