Web-Design

Betaalbare webdesign, van simpele tot complexe websites of webwinkel.

Wij zien een website als het verhaal van jouw merk, waarmee jij de toon zet in een digitale omgeving met jou eigen style en wensen.
Een goede website zorgt voor een meeslepende digitale ervaring. Een goed ontwerp vergt wél tijd en aandacht, wij bouwen jou website of webshop op een hele moderne en pro manier op. En al deze dingen hoeven niet zo veel te kosten, wij hebben voor elk budget een pakket, vanaf 899 incl. bouwen wij al een website voor je. Design mag jij natuurlijk tekenen :).

Bespreek uw wensen

Kom langs de winkel

Wij starten met jou website

Compleet & Up-to-date

Wij onderzoeken jouw branche en de esthetiek van jouw merk. Ons samenwerkingsproces betrekt je bij elke stap. Zodat jouw nieuwe site jouw bedrijf écht vertegenwoordigt en naar het volgende niveau tilt.

Geen lange wachttijden

Complex of een simpele website? Wij leveren onze projecten snel op, door onze kennis en know how wordt uw website snel afgerond.
Wij denken altijd met u mee, zelfs de producten, foto’s & video’s kunnen wij voor u overnemen zodat u op uw andere werkzaamheden kunt focussen.

Webwinkel

Als e-commerce merk begrijp je het belang van een goede website. Je bent niet de enige; steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van e-commerce. 100% mobiel ready, en supersnelle en professionele webwinkels om snel uw producten te verkopen.

Support & Hosting

Wij zorgen voor de technische zaken, zodat jij kan genieten van de leuke dingen. Wij bieden doorlopende website/WordPress ondersteunings- en onderhoudsdiensten een bron voor elk technisch probleem dat zich in jouw bedrijf kan voordoen. We bieden verschillende maandelijkse onderhoudsplannen voor websites en webwinkels, inclusief 24/7 uptime, downtime en prestatiebewaking. Daarnaast verzorgen we back-ups, malware en virusscans, bescherming tegen hackers, verbroken koppelingen, domeinnaam beheer en nog heel veel meer.

Nu vrijblijvend contact opnemen
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp