Galaxy A21S

Samsung Galaxy A21S reparatie
Werkt je Samsung Galaxy A21S niet meer zoals jij wil? Gaat bijvoorbeeld je batterij te snel leeg, of reageert hij nergens meer op? Wij helpen je! Maak een afspraak en kom langs de store voor een Samsung A21S reparatie, of kies ervoor om hem op te sturen. We kunnen bijvoorbeeld je Samsung A21 batterij vervangen, achterkant vervangen of camera repareren.

Samsung A21S scherm reparatie
Je Samsung Galaxy A21S laten vallen? En zag je toen je hem oppakte niets anders dan barsten? Heel zuur. Gelukkig is hier wel wat aan te doen. Wij kunnen namelijk je Samsung A21S scherm vervangen. Maak een afspraak en een Samsung Galaxy A21S scherm reparatie is in een uurtje gedaan. Dan kan je weer zonder ergernissen naar je scherm staren.

+Scherm 99

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 79

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Oplaadpoort 69

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant 79

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp