Galaxy A41

Samsung Galaxy A41 reparatie
Is je Samsung A41 stuk? Niet getreurd, wij helpen je met een Samsung A41 reparatie, binnen 1 uur!. Maak je wel even een afspraak? Dan zorgen we ervoor dat het onderdeel voor je reparatie op voorraad ligt.

Samsung A41 scherm vervangen
Kom langs onze winkel om het scherm van je Samsung Galaxy A41 te laten vervangen. Je kan er ook voor kiezen je toestel naar ons op te sturen voor een Samsung a41 scherm reparatie.

+Scherm 139

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Achterkant 69

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp