Galaxy A42

Samsung Galaxy A42 reparatie
Is jouw camera gebarsten, de batterij aan vervanging toe, de achterkant gebroken, doet je geluid het niet meer, of is je microfoon kapot? Of misschien wel allemaal tegelijk? Voor een Samsung A42 reparatie ben je aan het juiste adres.

Samsung A42 scherm reparatie
Heb je jouw toestel uit je handen laten vallen? Een ongeluk zit een een klein hoekje. Gelukkig is dit iets wat goed te verhelpen is. Wij kunnen namelijk je Samsung A42 scherm vervangen door een gloednieuwe. Alsof er nooit iets is gebeurd. Maak een afspraak onze winkel of stuur je toestel naar ons op voor een Samsung Galaxy A42 scherm reparatie.

+Scherm 109
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 69

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Achterkant 69

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 59
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp