Galaxy A52

Samsung Galaxy A32 (5G) reparatie
Werkt jouw A32 (5g) niet meer zoals de bedoeling is? Voor een Samsung A32 reparatie zit je bij Smartphone Kliniek goed! Maak een afspraak in onze winkel en jouw toestel is binnen een uurtje gemaakt. Liever niet naar de winkel? Dan kan je ervoor kiezen je toestel naar ons op te sturen.

Samsung A32 (5G) scherm reparatie
De Samsung A32 heeft een fantastisch groot 6,5 inch hd scherm. Hierdoor wel net wat lastig vast te houden met één hand. Is hij daardoor uit je handen geglipt? Zonde om met een gebarsten scherm rond te blijven lopen. Laat je Samsung A32 scherm vervangen door onze reparateurs en voor je het weet, kijk je weer naar een heel scherm.

Let op, dit is de 5G variant. Hier kan je de 4G versie vinden

+Scherm 159
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 69

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Achterkant 69

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 59
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp