Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 reparatie
Werkt je Samsung Galaxy A70 niet meer naar behoren? Kom dan langs in onze winkel. Onze monteurs zijn getraind in verschillende types Samsung A70 reparatie. Wil je de batterij laten vervangen of mankeert er iets aan je camera of oplaad-poort? Onze monteurs helpen je graag verder.

Samsung A70 scherm vervangen
Met een barst in het grote 6,7 inch scherm van je Samsung Galaxy A70 kijk je minder prettig naar je favoriete serie. Breng hem daarom naar Smartphone Kliniek voor een Samsung a70 scherm reparatie. Maak een afspraak en onze monteurs vervangen je scherm binnen een uur.

Samsung A70 batterij vervangen
Is niet je scherm maar de batterij het probleem? Ook daarbij helpen we je binnen een uur! Loop er dus niet langer mee rond en laat ons je helpen met je Samsung Galaxy a70 batterij vervangen.

+Scherm 139
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 59

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera voor 69

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 69

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Luidspreker 49

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speakertje waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker 49

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort 59

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant 69

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 49
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Vink dan deze optie aan en maak een afspraak, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp