Galaxy A72

Samsung Galaxy A72 reparatie
Is er iets mis met je A72? Wij kunnen je helpen met verschillende soorten reparaties. Van beeldscherm tot batterij tot achterkant vervangen. Voor jouw Samsung A72 reparatie ben je bij Smartphone Kliniek aan het juiste adres!

Samsung A72 scherm reparatie
De samsung Galaxy A72 heeft een prachtig 6,7 inch full hd scherm, waardoor je alle details van je serie kan zoen. Maar een 6,7 inch scherm is vanwege het formaat moeilijk met één hand te bedienen. Het is erg zonde als hij hierdoor uit je handen glipt en je mooie scherm daarmee breekt. Kom dan langs in onze winkel en laat je Samsung A72 scherm vervangen.

+Scherm 139
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 69
Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.
+Achterkant 69
We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.
+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 59
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp