Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) reparatie
Werkt je Samsung Galaxy A8 (2018) niet meernaar behoren? Kom dan langs onze winkel. Onze monteurs zijn getraind in verschillende types Samsung A8 reparatie. Wil je de batterij laten vervangen of mankeert er iets aan je camera of oplaad-poort? Onze monteurs helpen je graag verder.

Samsung A8 scherm vervangen
Met een barst in het grote 6,7 inch scherm van je Samsung Galaxy A8 (2018) kijk je minder prettig naar je favoriete serie. Breng hem daarom naar een langs de winkel voor een Scherm reparatie Samsung a8. Maak een afspraak en onze monteurs vervangen je scherm binnen een uur.

Samsung A8 batterij vervangen
Is niet je scherm maar de batterij het probleem? Ook daarbij helpen we je binnen een uur! Loop er dus niet langer mee rond en laat ons je helpen met je Samsung Galaxy a8 batterij vervangen.

+Scherm 119

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 49

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera voor 59

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 59

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Luidspreker 59

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speakertje waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker 49

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Achterkant 79

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Koptelefoon aansluiting 49
Komt er geen geluid meer uit je oortjes als je deze aansluit aan je telefoon? Dan kan het zijn dat de ingang voor je koptelefoon vervangen moet worden. Deze ingang wordt ook wel headphone-jack of mini jack genoemd.
+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Vink dan deze optie aan en maak een afspraak, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp