Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite reparatie
Is je stijlvolle Samsung Galaxy Note 10 Lite kapot? Breng je telefoon dan naar Smartphone Kliniek voor een Samsung Note 10 Lite reparatie. We repareren niet alleen je speaker of camera, maar kunnen ook je Samsung Note 10 Lite batterij vervangen. Kijk in de lijst hieronder welke Samsung Galaxy Note 10 Lite reparaties wij verder aanbieden.

Samsung Note 10 Lite scherm vervangen
Zie je door alle barsten je Instagram tijdlijn niet meer? Kom dan naar Smartphone Kliniek. Bij een Samsung Note 10 Lite scherm reparatie plaatsen wij een geheel nieuw scherm, waardoor je telefoon er weer zo goed als nieuw uitziet. Maak nu een afspraak en je toestel is binnen een uur ready!

+Scherm 219

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Achterkant 69

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Vink dan deze optie aan en maak een afspraak, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp