Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie
Met zo’n mooi groot scherm is het natuurlijk al helemaal vervelend als hier een barst in zit. Wil je weer goed alle filmpjes en websites kunnen bekijken, maak dan nu een afspraak voor een Samsung Note 10 Plus reparatie, of stuur je Note 10 Plus naar ons op! Zo loop je snel weer naar buiten met een heel scherm of is je Samsung Note 10 Plus batterij vervangen in een uur.

Samsung Note 10 Plus scherm vervangen
Loop niet langer rond met de barsten in jouw scherm en laat onze reparateurs je Samsung Note 10 Plus reparatie doen. Met een afspraak is dit binnen een uur gepiept.

+Scherm 299

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera voor 79

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

+Oplaadpoort 79

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant 99

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.
+Glas van cameralens 59
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp