Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparatie
De Galaxy Note 20 Ultra is erg geschikt voor gaming en beeldbewerking. Dan is het wel fijn als je batterij nog lang mee gaat en is een werkende camera ook een must. Maak daarom voor deze of andere problemen nu een afspraak voor jouw Samsung Note 20 Ultra reparatie.

Samsung Note 20 Ultra scherm reparatie
De Samsung Galaxy Note 20 Ultra heeft een fantastisch groot 6,9 inch quad hd scherm. Zonde als daar een barst in komt. Gelukkig kunnen we je ook helpen met je Samsung Note 20 Ultra scherm vervangen.

+Scherm 339
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Achterkant 79
We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.
+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp