Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 reparatie
Moet jij jouw Samsung Galaxy Note 20 plus vaak opladen? En is hij dan precies leeg op de momenten dat je hem nodig hebt? Dan kunnen wij je Samsung Note 20 batterij vervangen. Ligt het probleem niet aan je accu? Natuurlijk kunnen we ook andere onderdelen vervangen om jouw Note 20 er weer bovenop te helpen. Bekijk hieronder de opties voor jouw Samsung Note 20 reparatie.

Samsung Note 20 scherm reparatie
In het mooie full HD scherm van je Samsung Galaxy Note 20 horen natuurlijk geen barsten te zitten. Gelukkig kunnen we deze voor je maken met een Samsung Galaxy Note 20 scherm reparatie. Kies ervoor om je Galaxy Note naar ons op te sturen. Ook kan je een afspraak maken. Dan is jouw Samsung Note 20 scherm vervangen in een uurtje.

+Scherm 249

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Achterkant 79

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp