Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite reparatie
Smartphone Kliniek voert allerlei Samsung Galaxy S10 Lite reparaties uit. Zo laat je bij ons je Samsung Galaxy S10 Lite batterij vervangen. Na verloop van tijd gaat de batterij van je toestel minder lang mee op een volle accu. In dat geval is het verstandig om de batterij van je Galaxy S10 Lite te laten vervangen. Op deze pagina vind je alles over de reparaties die we uitvoeren voor dit model.

Samsung S10 Lite scherm reparatie
Door je Spotify afspeellijst scrollen doe je natuurlijk het liefst zonder telkens over een grote barst heen te vegen. Daarom verzorgt Smartphone Kliniek jouw Samsung Galaxy S10 Lite scherm reparatie. Maak een afspraak en ga langs de store. Zodra jouw Samsung Galaxy S10 Lite scherm vervangen is, ga je weer aan de slag met jouw smartphone zoals je gewend bent.

+Scherm 179
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 79

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Achterkant 79
We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.
+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Overige reparaties -
Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Vink dan deze optie aan en maak een afspraak, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp