Galaxy S20 FE (4G)

Samsung Galaxy S20 FE (5G) reparatie
Is er iets mis met je S20 Fan Edition (FE)?Wij kunnen je helpen met verschillende soorten reparaties. Van beeldscherm tot batterij tot achterkant vervangen. Voor jouw Samsung S20 FE reparatie ben je bij Smartphone Kliniek aan het juiste adres!

Samsung S20 FE (5G) scherm reparatie
Het beeldscherm van de Samsung S20 FE ververst 120 keer per seconde. Het is wel erg zonde dat je door barsten dit beeldscherm niet meer kan zien. Zonde, maar geen ramp. Laat onze reparateurs jouw Samsung S20 FE scherm vervangen en geniet weer vol van jouw prachtige scherm!

Let op, dit is de 5G variant. Hier kan je de 4G versie vinden.

+Scherm 159
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Achterkant 99
We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.
+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 59
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp