Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus reparatie
Kom voor je Samsung Galaxy S20 Plus reparatie naar Smartphone Kliniek. Heb je je smartphone laten vallen en zit hij vol met butsen? Wij kunnen dan de achterkant van je Samsung S20 Plus vervangen. Als je weer net zo lang met je batterij wil doen als toen je hem kocht, kunnen wij ook je Samsung S20 Plus batterij vervangen. Weet je niet zeker wat er stuk is? Dan onderzoeken wij wat nodig is voor jouw Samsung S20 Plus reparatie.

Samsung S20 Plus scherm reparatie
Begin je je te ergeren aan de barsten in het scherm van je S20 Plus? Breng je smartphone dan naar Smartphone Kliniek voor een Samsung S20 Plus reparatie. Maak een afspraak en binnen een uur hebben we je Samsung S20 Plus scherm vervangen. Ook kan je ervoor kiezen om je toestel naar ons op te sturen!

+Scherm 309
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 79

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera voor 119

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 119

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Achterkant 89

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 79
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp