Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra reparatie
Is je stijlvolle S20 Ultra kapot? Breng je telefoon dan naar Smartphone Kliniek voor een Samsung S20 Ultra reparatie. We repareren niet alleen je speaker of camera, maar kunnen ook je Samsung S20 Ultra batterij vervangen. Kijk in de lijst hieronder welke Samsung S20 Ultra reparatie wij nog meer aanbieden.

Samsung Galaxy S20 Ultra scherm vervangen

Zie je door alle barsten je Instagram tijdlijn niet meer? Laat Smartphone Kliniek dan je Samsung S20 Ultra scherm vervangen. Bij een Samsung S20 Ultra scherm reparatie plaatsen wij een geheel nieuw scherm, waardoor je telefoon er weer zo goed als nieuw uitziet. Maak een afspraak bij een Smartphone Kliniek winkel en de reparatie is binnen een uur klaar.

+Scherm 319
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 79

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera voor 139

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

+Achterkant 99

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 79
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp