Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 reparatie
Is je Samsung Galaxy S20 stuk? Dan is dat behoorlijk balen. Wij helpen je daarom graag verder met een Samsung Galaxy S20 reparatie. Of je batterij nu stuk is of je camera werkt niet meer, de reparateurs in de winkel lossen het voor je op. Weet je niet precies wat er kapot is? Dan zoeken we dat kosteloos voor je uit. Maak een afspraak in onze winkel en jouw Samsung s20 reparatie is in een uurtje gepiept.

Samsung Galaxy S20 scherm reparatie
Heeft het display van je Samsung S20 de val op de straattegels niet overleefd? Breng hem dan naar de winkel voor een Samsung S20 scherm reparatie. Onze monteurs zijn getraind en kunnen super snel jouw Samsung S20 scherm vervangen. Daarna loopt je smartphone weer als een zonnetje.

+Scherm 279
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 99

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera voor 119

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 119

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Achterkant 89

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 79
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp