Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Plus reparatie
Iets mis met jouw telefoon? Voor een Samsung S21 Plus reparatie ben je bij ons aan het goede adres. Van de Samsung S21 Plus batterij vervangen tot camera reparaties. Maak een afspraak in onze winkel en de reparatie is in een uurtje gepiept. Ook kan je ervoor kiezen je toestel naar ons op te sturen. Liever het huis niet uit? Maak dan gebruik van onze ophaalservice!

Samsung S21 Plus scherm reparatie
Net iets te snel pak je nog even je telefoon mee. Voor je het doorhebt, ligt jouw Samsung S21 Plus op de grond, met het display naar beneden. Even staar je er naar en dan verzamel je al je moed om het toestel op te pakken en om te draaien. Ja hoor, dikke barsten in het mooie 6,7 inch scherm. Mega zonde, maar geen ramp. Wij zien dit ongelukje namelijk dagelijks voorbij komen. Laat daarom je Samsung S21 Plus scherm vervangen bij Smartphone Kliniek

+Scherm 239
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 79

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Achterkant 99

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 69
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp