Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra reparatie
De S21 Ultra beschikt over een de dubbele telelens waardoor je wel 10 keer in kan zoomen zonder minder scherpe foto’s te krijgen. Een gebroken camera lens is dus niet wat je wil. Is dit toch gebeurd? Of is er iets anders mis aan jouw toestel? Onze reparateurs staan voor je klaar! Bekijk hieronder de opties voor jouw Samsung S21 Ultra reparatie.

Samsung S21 Ultra scherm reparatie
Ook voor het Samsung S21 Ultra scherm vervangen ben je bij Smartphone Kliniek aan het juiste adres. Maak een afspraak in onze winkel en ondanks het extra grote scherm is een Samsung Galaxy S21 Ultra scherm reparatie is in een uurtje gepiept.

+Scherm 329
Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
+Batterij 69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 79

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Achterkant 99

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
+Glas van cameralens 99
Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp