Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite reparatie
Huawei P30 Lite laten vallen of iets anders mee gebeurd waardoor deze kapot is? Maak een afspraak en kom langs onze winkel en we maken het weer voor je.

+Scherm 139

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 69
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Camera voor 69

De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.

+Camera achter (lens niet gebarsten) 109

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.

+Luidspreker 49

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speakertje waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker 49

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort 49

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Vink dan deze optie aan en maak een afspraak, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp