Huawei Y6 (2019)

Huawei Y6 (2019) reparatie
Is je Huawei Y6 (2019) kapot? Niet getreurd. Bezoek onze winkel en wij maken hem weer als vanouds. Laat je accu vervangen of de achterkant repareren. Ook zetten wij er natuurlijk een nieuw scherm op wanneer deze gebroken is.

Huawei Y6 (2019) scherm vervangen
Heeft het scherm van je Y6 (2019) het begeven? Laat het scherm van je Huawei Y6 (2019) in onze winkel vervangen. Wij laten je niet barsten. Op afspraak vervangen we het scherm binnen een uur.

+Scherm 89

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij 59

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Oplaadpoort 69

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Software herstel 15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen 5
De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp