iPad (2017)

iPad (2017) reparatie

Is jouw iPad (2017) de laatste tijd sneller leeg dan voorheen? Bij Smartphone Kliniek laat jij jouw iPad 5 (2017) batterij vervangen. Dan hoef jij jouw iPad veel minder vaak op te laden. Ook voor reparaties aan je scherm kun je bij ons terecht. Maak een afspraak online of kom langs onze winkel.

iPad (2017) scherm vervangen
Maak een afspraak en kom langs in onze winkel om het scherm van je iPad 2017 te laten vervangen.
Dit is de 5e generatie iPad. Op de achterkant staat modelnummer A1822 of A1823

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €20

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad touch / digitizer €109

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+iPad batterij €90
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp