iPad (2018)

iPad (2018) reparatie
Jouw favoriete films en series kijk je op je iPad 6 (2018). Maar met een barst in je scherm kijkt het toch iets minder prettig. Daarom laat je bij Smartphone Kliniek jouw iPad (2018) scherm repareren. Ook voor het vervangen van je batterij kun je bij Smartphone Kliniek terecht.

Dit is de 6e generatie iPad. Deze iPad heeft modelnummer A1893 of A1954, te vinden op de achterkant.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad touch / digitizer €109

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €90
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp