iPad (2020 & 2021) reparatie ( 10.2 )

iPad (2020) reparatie
Gaat jouw iPad (2020) niet meer aan? Gaat de batterij toch niet zo lang mee als je had gehoopt, of heeft hij andere kuren? Voor een iPad (2020) reparatie ben je bij Smartphone Kliniek aan het goede adres.

iPad (2020) scherm reparatie
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas zo ook het beschadigen van het scherm van je iPad. Gelukkig valt dit te repareren. Maak een afspraak of komt langs onze winkel voor een snelle fix van je iPad.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+ Touch/Digitizer iPad €135

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Bij deze iPad zijn de LCD en de touch module twee aparte onderdelen.
Is de touch-screen kapot of defect die kunnen wij dan los voor je vervangen.

+Scherm iPad ( LCD ) €149

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+iPad Batterij €149
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp