iPad Air 1

iPad Air 1 reparatie

Smartphone Kliniek voert allerlei reparaties voor de Apple iPad Air 1 uit. Zo laat je bij ons bijvoorbeeld je iPad Air 1 scherm vervangen. Want niets is vervelender dan constant tegen een barst aan kijken als je door je apps navigeert. Hier hebben we alle informatie over een iPad Air 1 scherm reparatie voor je op een rijtje gezet.

iPad Air 1 batterij vervangen
Na een tijdje gaat de batterij van jouw Apple iPad Air 1 minder lang mee. Bij Smartphone Kliniek laat je jouw iPad Air 1 batterij vervangen. Zo hoef je de volgende keer niet meer bang te zijn dat je tablet halverwege een spannende film uitvalt. Op deze pagina vind je onder andere de prijs voor het vervangen van een Apple iPad Air 1 accu.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad touch / digitizer €80

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €80
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp