iPad Air 3 (2019)

iPad Air 3 (2019) reparatie

Je favoriete serie kijk je gemakkelijk op iPad Air (2019). Maar met krassen en barsten in je scherm kijkt het toch wat minder prettig. Daarom laat jij jouw iPad Air (2019) gemakkelijk repareren bij Smartphone Kliniek. Maak een afspraak in onze winkel om te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Ook voor het vervangen van de batterij van iPad Air 3 (2019) kun je in de winkel terecht.

Deze iPad kun je herkennen aan de modelnummers A2152, A2123 of A2154 op de achterkant van je iPad.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad Scherm module €250

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €159
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp