iPad Air 4 (2020)

iPad Air 4 (2020) reparatie
Gaat jouw nieuwe iPad Air 4niet meer aan? Gaat de batterij toch niet zo lang mee als je had gehoopt, of heeft hij andere kuren? Maak dan een afspraak voor jouw iPad Air (2020) reparatie.

iPad Air (2020) scherm reparatie
Heeft uw zoon of dochter de iPad laten vallen tijdens het spelen van een spelletje? Of is hij toch uit je eigen handen geglipt? Het kan de beste overkomen. Gelukkig kunnen wij je helpen met een iPad Air (2020) scherm reparatie.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad Scherm module €295

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €159
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp