iPad Mini 3

iPad Mini 3 reparatie
Je iPad Mini 3 neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Maar als de batterij al leeg is als je net 10 minuten onderweg bent, heb je er niet veel aan. Bij Smartphone Kliniek laat jij de batterij van je iPad Mini 3 vervangen. Maak een afspraak in onze winkel. Ook voor andere reparaties aan je iPad Mini 3, zoals reparatie van het scherm of de home button, ben je bij Smartphone Kliniek aan het juiste adres.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad touch / digitizer €79

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad € 89
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? op aanvraag
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp