iPad Mini 5

iPad Mini 5 reparatie
Bij Smartphone Kliniek laat jij gemakkelijk je iPad Mini 5 scherm repareren als daar een barst in zit. Ook voor reparaties aan de camera of home button van iPad Mini 5 ben je bij ons aan het juiste adres. Maak van tevoren een afspraak of kom langs in onze winkel voor jouw iPad Mini 5 reparatie. Of stuur je iPad naar ons op, dan krijg je hem weer heel terug!

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen € 15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad Scherm module op aanvraag

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad op aanvraag
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp