iPad Pro 10,5 inch (2017)

iPad Pro 10,5 inch (2017) reparatie
Oh nee, een kapotte iPad 10,5 inch? Niet getreurd, bij Smartphone Kliniek zit je goed. Maak een afspraak en kom langs onze winkel, en we helpen je weer aan een zo goed als nieuwe iPad.

Deze iPad kun je herkennen aan het modelnummer A1701, A1709 of A1852. Het schermformaat is 10,5 inch en is voor het eerst uitgekomen in 2017.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad Scherm module €249

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €159
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? op aanvraag
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp