iPad Pro 12,9 inch (2015)

iPad Pro 12,9 inch (2015) reparatie
Heb jij een iPad Pro 12,9 inch van de eerste generatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres als je deze wilt laten repareren! Kom langs onze winkel of stuur hem naar ons op.

Deze iPad kun je herkennen aan het modelnummer A1584 of A1652 op de achterkant. Het schermformaat is 12,9 inch, en deze iPad is voor het eerst in 2015 uitgekomen.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad Scherm module op aanvraag

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €190
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp