iPad Pro 12,9 inch (2018)

iPad Pro 12,9 inch (2018) reparatie

Illustraties maken of tekst verwerken op je iPad Pro 12,9 inch met een gebarsten scherm werkt niet lekker. Daarom laat je bij Smartphone Kliniek jouw iPad Pro 12,9 inch scherm vervangen. Zo kan je weer aan de slag met je illustraties. Maak een afspraak van tevoren in een van onze winkels, of kies ervoor om jouw iPad naar ons op te sturen.

Deze iPad kun je herkennen aan het modelnummer A1876, A2014 of A1895 op de achterkant. Het schermformaat is 12,9 inch en is voor het eerst uitgekomen in 2018.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad Scherm module €299

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €195
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp