iPad Pro 9,7 inch (2016)

iPad Pro 9,7 inch (2016) reparatie
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres voor je iPad Pro 9,7 reparatie (2016). Maak een afspraak en kom langs onze winkel en onze reparateurs kunnen je helpen met je iPad 9,7 batterij vervangen. Ook kan je ervoor kiezen om je iPad naar ons op te sturen, dan krijg je hem weer heel terug!

iPad Pro 9.7 scherm vervangen
Zit er een barst in jouw iPad? Geen zorgen, onze reparateurs kunnen je helpen met een iPad Pro 9.7 scherm reparatie.

Deze iPad kun je herkennen aan het modelnummer A1673, A1674 of A1675 op de achterkant. Het schermformaat is 9,7 inch en is voor het eerst uitgekomen in 2016.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Reinigen €15

De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.

+iPad Scherm module €230

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij iPad €125
Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.
+Iets anders kapot? diagnose
No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.
WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp