iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max reparatie
Zijn door een noodlottig ongeval de camera’s van jouw Apple iPhone 11 Pro Max beschadigd? Bij Smartphone Kliniek laat je ze repareren. Ook voor een nieuwe batterij of het repareren van de speaker van iPhone 11 Pro Max kan je bij ons terecht. Maak een afspraak online of kom langs de store voor een repair on the go.
iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

Op het grote scherm van iPhone 11 Pro Max kijk je gemakkelijk al je vakantiefoto’s terug, tenzij er een barst in je scherm zit. Bij Smartphone Kliniek is een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie zo gepiept. Kies ervoor om je toestel naar ons op te sturen, of kom langs onze winkel en we helpen je met jouw iPhone 11 Pro Max scherm vervangen. Zo geniet je binnen de kortste keren weer van je vakantiefoto’s en favoriete series op je telefoon.

+Scherm, Apple Origineel €369

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Refurbished / Compatible €299

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij, Apple Origineel €89

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) €189

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’.

+Luidspreker €69

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speaker waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker €109

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort €139

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant €449

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen.

+Achterkant, alleen glas €125

Bij deze optie vervangen wij alleen de achterglas van je iPhone met onze laser methode.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Glas van cameralens €69

Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Bel of kom dan langs, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

+Waterschade onderzoek / Chemisch reinigen €49

Is je iPhone in het water gevallen waardoor ‘ie het niet meer doet? Reparatie is bijna altijd mogelijk. Het kan zijn dat sommige onderdelen vervangen moeten worden, dat weten wij dan na de onderzoek.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp