iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro reparatie
De drie camera’s op de Apple iPhone 11 Pro achterkant maken prachtige foto’s, maar dan moeten ze nog wel werken. Gelukkig kan je bij Smartphone Kliniek een camera reparatie laten doen. Maak van tevoren een afspraak in de winkel en je schiet binnen de kortste keren weer de mooiste plaatjes met je iPhone 11 Pro. Ook voor een andere iPhone 11 Pro reparatie kan je terecht bij ons.

iPhone 11 Pro Scherm reparatie
Krassen en barsten in het scherm van iPhone 11 Pro ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk. Kom daarom naar Smartphone Kliniek voor een iPhone 11 Pro scherm reparatie. Kies ervoor om je toestel naar ons op te sturen, of kom langs de winkel en dan kunnen wij binnen twee uur je iPhone 11 Pro scherm vervangen.

+Scherm, Apple Origineel €319

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Refurbished / Compatible €299

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij, Apple Origineel €89

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) €109

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’.

+Luidspreker €69

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speaker waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker €129

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort €99

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant €349

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen.

+Achterkant, alleen glas €109

Bij deze optie vervangen wij alleen de achterglas van je iPhone met onze laser methode.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Glas van cameralens €69

Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Bel of kom dan langs, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

+Waterschade onderzoek / Chemisch reinigen €49

Is je iPhone in het water gevallen waardoor ‘ie het niet meer doet? Reparatie is bijna altijd mogelijk. Het kan zijn dat sommige onderdelen vervangen moeten worden, dat weten wij dan na de onderzoek.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp