iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini
Wil je je jouw iPhone 12 Mini batterij vervangen, omdat de accu toch niet zo lang mee gaat als je had gehoopt? Gaat je toestel helemaal niet meer aan, of heeft hij andere kuren? Voor een iPhone 12 mini reparatie ben je bij Smartphone Kliniek aan het goede adres.

iPhone 12 mini scherm reparatie
De iPhone 12 Mini is met 1 hand vast te houden, handig! Wel vervelend als hij dan net uit die ene hand valt. Geen paniek, je kan bij ons terecht voor jouw iPhone 12 mini scherm reparatie. Als je een afspraak maakt in de winkel kunnen we binnen 1 uur je iPhone 12 mini scherm vervangen. Ook kan je je toestel naar ons opsturen voor een iPhone 12 mini scherm vervangen.

+Scherm, Apple Origineel €299

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Refurbished €239

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Compatible €189

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij, Apple Origineel €89

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) €109

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’.

+Luidspreker €89

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speaker waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker €129

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort €139

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant €299

We kunnen de achterkant of back cover van je telefoon vervangen.

+Achterkant, alleen glas €125

Bij deze optie vervangen wij alleen de achterglas van je iPhone met onze laser methode.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Glas van cameralens €69

Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Bel of kom dan langs, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

+Waterschade onderzoek / Chemisch reinigen €49

Is je iPhone in het water gevallen waardoor ‘ie het niet meer doet? Reparatie is bijna altijd mogelijk. Het kan zijn dat sommige onderdelen vervangen moeten worden, dat weten wij dan na de onderzoek.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp