iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max reparatie

De iPhone 14 Pro Max is een telefoon met fantastische features zoals een groothoeklens, telelens en always-on scherm. Alleen wil je wel dat al deze features het ook naar behoren doen. Is dit niet het geval dan ben je bij ons aan het juiste adres.

iPhone 14 Pro Max scherm reparatie

Met een 6,7 inch OLED scherm heeft de iPhone 14 Pro Max een heerlijk groot scherm. Hier wil je dan ook optimaal gebruik van kunnen maken. Helaas gaat dat wat minder goed als je scherm in duizend stukjes ligt. In dit geval is je beste optie om je iPhone 14 Pro Max scherm te vervangen zodat je weer helemaal kan genieten van je films en series. Als je een afspraak maakt dan kunnen we je al binnen 2 uur al helpen met je iPhone 14 Pro Max scherm reparatie.

iPhone 14 Pro Max batterij vervangen

De iPhone 14 Pro Max heeft een extra zuinige chip waardoor de batterij een stuk langer mee moet gaan dan zijn voorgangers. Helaas kan naar loop van tijd de batterij toch achteruitgaan door intensief gebruik. Daarom kan je dan beter een nieuwe batterij in je telefoon laten zetten. Ook hiervoor ben je bij Smartphone Kliniek aan het juiste adres. Je iPhone 14 Pro Max batterij vervangen, doen wij al in 2 uur bij een afspraak in onze winkel.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp