iPhone 7

iPhone 7 reparatie
Voor jouw Apple iPhone 7 reparatie kun je terecht bij Smartphone Kliniek. Naast de batterij vervangen, voeren veel andere reparaties uit. Op deze pagina vind je alles wat je wil weten als jij jouw iPhone 7 wil laten maken.

iPhone 7 scherm reparatie
Met een iPhone 7 scherm reparatie bij Smartphone Kliniek sta jij razendsnel weer buiten. Op afspraak in de winkel laat je jouw iPhone 7 scherm vervangen binnen 1 uur. Voor een nieuw, maar officieel Apple scherm. Want als Apple Repair Provider gebruiken we originele onderdelen.

iPhone 7 batterij vervangen
Moet jij je oplader overal mee naartoe nemen omdat je accu geen hele dag meer mee gaat? Laat dan je iPhone 7 batterij vervangen. Maak een afspraak in een onze winkel, dan sta je binnen 1 uur weer buiten met je nieuwe batterij.

+Scherm, Apple Origineel €169

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Refurbished / Compatible €95

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, AAA + €69

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij, Apple Origineel €89

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) €79

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’.

+Luidspreker €49

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speaker waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker €49

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort €69

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant €149

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Glas van cameralens €49

Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Bel of kom dan langs, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

+Waterschade onderzoek / Chemisch reinigen €49

Is je iPhone in het water gevallen waardoor ‘ie het niet meer doet? Reparatie is bijna altijd mogelijk. Het kan zijn dat sommige onderdelen vervangen moeten worden, dat weten wij dan na de onderzoek.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp