iPhone 8

iPhone 8 reparatie
Smartphone Kliniek voert verschillende iPhone 8 reparaties uit. Zo laat je bij ons jouw iPhone 8 achterkant vervangen, de speaker repareren, de oplaad-poort vervangen en nog veel meer. Kies ervoor om een afspraak te maken in de winkelof kom langs de store voor een snelle fix.

iPhone 8 scherm reparatie
Met een gebarsten scherm loop je het liefst niet lang rond. Smartphone Kliniek verzorgt daarom jouw iPhone 8 scherm reparatie. Op deze pagina vind je alles wat je wil weten over het vervangen van jouw scherm, zoals de iPhone 8 scherm reparatie kosten. Maak een afspraak in onze winkel en kom langs, dan kunnen we binnen 1 uur jouw iPhone 8 scherm  of batterij vervangen.

iPhone 8 batterij vervangen
Gaat de accu van je toestel snel leeg? Dan kunnen we je iPhone 8 batterij vervangen, met een nieuwe maar originele accu. Als Apple Repair provider werken we namelijk ook met officiële onderdelen

+Scherm, Apple Origineel €189

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Refurbished €125

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Compatible€90

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, AAA + €59

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij, Apple Origineel €89

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) €89

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’.

+Luidspreker €49

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speaker waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker €49

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort €79

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant €189

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen.

+Achterkant, alleen glas €95

Bij deze optie vervangen wij alleen de achterglas van je iPhone met onze laser methode.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Glas van cameralens €49

Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Bel of kom dan langs, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

+Waterschade onderzoek / Chemisch reinigen €49

Is je iPhone in het water gevallen waardoor ‘ie het niet meer doet? Reparatie is bijna altijd mogelijk. Het kan zijn dat sommige onderdelen vervangen moeten worden, dat weten wij dan na de onderzoek.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp