iPhone SE (2016)

iPhone SE (2016) reparatie
Na verloop van tijd gaat de accu van je toestel minder lang mee dan toen hij net nieuw was. Dat is heel normaal, maar kan ook worden verholpen. Bij Smartphone Kliniek laat je jouw iPhone SE batterij vervangen. Zo doe je langer met één acculading en hoef je jouw toestel minder vaak op te laden.

iPhone SE (2016) scherm reparatie
Foto’s bekijk je natuurlijk graag op een scherm zonder krassen en barsten. Daarom kan je gebarsten iPhone SE scherm vervangen. Op deze pagina vind je meer informatie over deze reparatie voor dit model. Zoals bijvoorbeeld de iPhone SE scherm reparatie kosten.

Let op: Dit is zijn niet de prijzen voor de nieuwste iPhone SE, maar voor de iPhone SE eerste generatie uit 2016.

+Scherm, Apple Origineel €149

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Refurbished / Compatible €65

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, AAA + €40

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij, Apple Origineel €69

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) €59

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’.

+Luidspreker €39

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speaker waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker €39

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort €49

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant €89

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Glas van cameralens €39

Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Bel of kom dan langs, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

+Waterschade onderzoek / Chemisch reinigen €49

Is je iPhone in het water gevallen waardoor ‘ie het niet meer doet? Reparatie is bijna altijd mogelijk. Het kan zijn dat sommige onderdelen vervangen moeten worden, dat weten wij dan na de onderzoek.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp