iPhone Xs Max reparatie

iPhone XS MAX reparatie
Jouw Apple iPhone XS MAX reparatie laat je zonder zorgen aan Smartphone Kliniek over. Op deze pagina vind je meer over de reparaties die we voor dit model uitvoeren en de iPhone XS MAX reparatie kosten.

iPhone XS MAX scherm reparatie
Heb je een barst in het scherm van je toestel? Loop er niet langer mee mee rond, want bij Smartphone Kliniek laat je jouw Apple iPhone XS MAX scherm vervangen. En dat doen we op afspraak in een winkel al binnen 10 minuten. Op deze pagina vind je meer over de kosten voor een Apple iPhone XS MAX scherm reparatie.

iPhone XS MAX batterij vervangen
Zit jouw iPhone X bijna permanent aan de oplader? Wij helpen je gemakkelijk aan een nieuwe batterij. Maak een afspraak of kom langs onze winkel en binnen 1 uur kunnen we je iPhone XS MAX batterij vervangen.

+Scherm, Apple Origineel €369

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, Refurbished / Compatible €249

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Scherm, AAA + €179

Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.

+Batterij, Apple Origineel €89

Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan.

+Camera achter (lens niet gebarsten) €159

Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie ‘Glas van cameralens’.

+Luidspreker €69

Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speaker waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.

+Oorspeaker €109

De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.

+Oplaadpoort €109

De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.

+Achterkant €389

We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen.

+Achterkant, alleen glas €119

Bij deze optie vervangen wij alleen de achterglas van je iPhone met onze laser methode.

+Software herstel €15

Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.

+Glas van cameralens €59

Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.

+Overige reparaties -

Weet je niet precies wat er mis is met je toestel, of staat jouw onderdeel er niet bij? Bel of kom dan langs, dan helpen we je in de winkel verder. Dan kijken we wat er mis is met je toestel, en vertellen we je wat dit zou kosten.

+Waterschade onderzoek / Chemisch reinigen €49

Is je iPhone in het water gevallen waardoor ‘ie het niet meer doet? Reparatie is bijna altijd mogelijk. Het kan zijn dat sommige onderdelen vervangen moeten worden, dat weten wij dan na de onderzoek.

WhatsApp Stel uw vraag via whatsApp